Svenska boktips inom E-sport

Böcker Esport

E-sport växer och blir större, vilket också innebär att fler böcker släpps inom ämnet. De flesta böcker som finns idag inom E-sport är på engelska. Men det börjar dyka upp böcker på svenska också. Här tipsar vi om två böcker om E-sport som du bör läsa om du är intresserad av E-sport.

gamer-esport-bok

Gamer: Den ultimata guiden till datorspel och e-sport

Den nyligen utgivna boken Gamer: Den ultimata guiden till datorspel och e-sport är en bok för dig som är en gamer och vill få tips på hur man blir en framgångsrik e-sportare.

Speljournalisten Effie Karabuda berättar i boken om livet som CS:GO-stjärna och hur man landar drömjobbet på Minecraft-studion Mojang. Boken innehåller även konkreta tips från proffs om hur man lyckas på Twitch och Youtube. Boken finns både som inbunden och som E-bok.

KÖP BOKEN HÄR!

 

HeatoN : livet på spel

HeatoN är ett välbekant namn inom E-sporten. Är man det minsta intresserad av E-sport vet man vem HeatoN är. Hans bok har länge legat på topplistan för självbiografier. I boken får vi veta hur allt började med gaming i pojkrummet för sedan sluta som världens främsta Counter-striker.

Emil Christensen, som är personen bakom HeatoN betraktas som en av de bästa Counter-strike-spelarna genom tiderna och har vunnit åtta VM-guld. Hans lag Ninjas in Pyjamas tillhörde under början av 2000-talet världseliten inom e-sporten. I boken HeatoN: livet på spel berättar Emil om sin uppväxt, framgångar, motgångar och revanschen.

HeatoN: Livet på spel finns som inbunden bok, pocket och ljudbok.

KÖP BOKEN HÄR!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here