HemE-sportSvenska boktips inom E-sport

Svenska boktips inom E-sport

E-sport växer och blir större, vilket också innebär att fler böcker släpps inom ämnet. De flesta böcker som finns idag inom E-sport är på engelska. Men det börjar dyka upp böcker på svenska också. Här tipsar vi om två böcker om E-sport som du bör läsa om du är intresserad av E-sport.

gamer-esport-bok

Gamer: Den ultimata guiden till datorspel och e-sport

Den nyligen utgivna boken Gamer: Den ultimata guiden till datorspel och e-sport är en bok för dig som är en gamer och vill få tips på hur man blir en framgångsrik e-sportare.

Speljournalisten Effie Karabuda berättar i boken om livet som CS:GO-stjärna och hur man landar drömjobbet på Minecraft-studion Mojang. Boken innehåller även konkreta tips från proffs om hur man lyckas på Twitch och Youtube. Boken finns både som inbunden och som E-bok.

KÖP BOKEN HÄR!

 

HeatoN : livet på spel

HeatoN är ett välbekant namn inom E-sporten. Är man det minsta intresserad av E-sport vet man vem HeatoN är. Hans bok har länge legat på topplistan för självbiografier. I boken får vi veta hur allt började med gaming i pojkrummet för sedan sluta som världens främsta Counter-striker.

Emil Christensen, som är personen bakom HeatoN betraktas som en av de bästa Counter-strike-spelarna genom tiderna och har vunnit åtta VM-guld. Hans lag Ninjas in Pyjamas tillhörde under början av 2000-talet världseliten inom e-sporten. I boken HeatoN: livet på spel berättar Emil om sin uppväxt, framgångar, motgångar och revanschen.

HeatoN: Livet på spel finns som inbunden bok, pocket och ljudbok.

KÖP BOKEN HÄR!

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier