Nu kan du spela den nya kartan i Among Us

Bild: Innersloth

Among Us tog gamingvärlden med storm och blev omåttligt populärt både bland spelare och tittarna på Twitch. Några av de största streamarna i världen spelar spelet med stor följarskara. Nu släpps ytterligare en karta vid namn “The Airship”.

Idag den 31 mars släpps den nya kartan “The Airship” till spelet som kan förstöra även de starkaste vänskaperna, Among Us. Det kommer att bli den största kartan i spelet.

På kartan kommer du att hitta nya uppgifter att utföra som crew member. Du kan även välja vilket rum du vill spawna i under omgången. Du kommer även att kunna klättra på stegar för att röra dig mellan olika våningar på kartan.

Innersloth som står bakom spelet är en liten spelutvecklare med endast fem anställda. Among Us är deras överlägset mest populära spel men man utvecklar också “The Henry Stickmin Collection”.

Om du inte vill riskera dina vänskaper genom att ljuga och bedra dina vänner så räkna med att många streamers kommer att streama den nya kartan under dagen. Håll utkik på Among Us-kategorin på Twitch.tv.

Grundare av Esportare.se som brinner för e-sport i alla dess former men vurmar lite extra för Dota 2, Counter-Strike och Rocket League.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here