Void Spirit – Ny hjälte i Dota 2

Nya hjälten i Dota 2 – Void Spirit.

Void Spirit är den andra av två nya hjältar som Valve annonserade under The International 2019. Man gjorde det med hjälp av en film samt grafik inne i arenan i Shanghai där The International 2019 spelas.

Vi fick inte reda på så mycket kring den andra nya hjälten som Valve kommer att släppas under hösten 2019. Han heter Void Spirit och är den fjärde hjälten i serien av Spirit-hjältar.

Sedan tidigare har vi också hjältarna Storm Spirit, Earth Spirit och Ember Spirit. Nu läggs alltså den fjärde brodern Void Spirit till i spelet.

Trots att vi inte vet så mycket om Void Spirit i dagsläget kan man ana att den nya hjälten kommer vara mer av en carry type. Storm Spirit är en tydlig hero för midlane, Earth Spirit spelas som support och även Ember Spirit spelas som midlane. Därför vore det rimligt att den fjärde hjälten blir mer av en agility/carry och spelas som safe lane alternativt off lane.

Men än så länge vet vi väldigt lite om Void Spirit så vi får avvakta Valves information kring hjälten. Hjälten kommer att tillhöra uppdateringen “The Outlanders” som släpps till Dota 2 under hösten 2019.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here