HemDota 2True Sight Dokumentären för TI7 Grand Finals på gång

True Sight Dokumentären för TI7 Grand Finals på gång

True Sight är en dokumentär som följer den professionella Dota 2-scenen med insikt kring hur det går till bakom kulisserna. Man har släppt tre avsnitt via Valves egna kanaler, bland annat deras Youtube-kanal. Avsnitt 4 kommer att släppas 26 September och kommer att handla om The International 7 Grand Finals där lagen tävlade om $10,000,000+ till vinnaren.

Man har släppt en kortare teaser som innehåller Team Liquids framgångar och att man till slut stod som segrare. I slutet av trailerna klipper man också till rummet där Newbee befinner sig i absolut tystnad efter förlusten. Återstår att se vad dokumentären mer innehåller när den släpps.

Serien bakom kulisserna fortsätter

True Sight är som sagt ett koncept man kört på med ett tag nu och började under Boston Majors där man fick följa Evil Geniuses och Fnatic, andra avsnittet handlade om Kiev Majors och finalen som spelades mellan OG och Virtus Pro, tredje avsnittet handlade återigen om Evil Geniuses och en problematisk turnering när man till slut blev utslagna av OG.

Avsnitten brukar vara runt en timmes speltid och har varit ett uppskattat inslag av Dota 2-fansen. Det är alltid roligt att få en inblick i hur det ser ut bakom de stora tv-sändningarna och höra snacket inom laget.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier