Förlust för Alliance mot TNC Predator – Lower bracket väntar

TNC Predator slog Alliance med 2-1. Foto: Mars Media/MDL Chengdu Major.

TNC Predator slog Alliance i kvartsfinalen av Upper bracket i MDL Chengdu Majorn. Man slog svensklaget med 2-1 i kartor genom att vända ett 0-1 underläge. Nu väntar Lower bracket för Alliance där Team Aster står för motståndet.

Alliance tog ledningen mot TNC Predator i nattens kvartsfinal i Upper bracket efter att Linus “Limmp” Blomdin storspelat på sin Death Prophet i midlane. Limmp avslutade med statistiken 9-0-20 och högst networth i spelet.

Trots en relativ enkel seger i den första matchen kunde man inte avsluta matchserien på den andra kartan. Istället var det TNC Predator som efter 30 jämna minuter kunde vinna efter två viktiga teamfighter som man gick segrande ur.

Sista kartan skulle avgöra

Det skulle avgöras på den tredje och sista kartan vilket lag som avancerade till semifinal i Upper bracket.

Det blev en tämligen enkel resa för TNC Predator som kopplade grepp om matchen direkt. Deras carry “TNC.gabbi” på hjälten Phantom Assassin blev snabbt för svår att hantera för Alliance.

TNC.gabbi avslutade kartan med statistiken 15-1-6 och TNC avancerade till seminfinalen. Där ställs man mot J.Storm som slog det andra svensklaget Team Liquid.

För Alliance väntar nu Team Aster i kvartsfinalen av Lower bracket där det är vinna eller försvinna som gäller i årets första Major. Matchen spelas runt lunchtid under tisdagen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here