HemDota 2Team Secret och Zai utslagna på en fjärdeplats – Virtus Pro vidare...

Team Secret och Zai utslagna på en fjärdeplats – Virtus Pro vidare till LB-final

Under lördagen tog sig den sista kvarvarande svensken till den sista och femte omgången i lower bracket. Där blev det ett riktigt stormöte när man ställdes mot Virtus Pro.

Man spelade om en topp 3-placering och chansen att få spela om en finalplats. Mötet krävde att samtliga tre kartor spelades där Virtus Pro vann den första, Team Secret kvitterade och Virtus Pro kunde sedan avgöra matchserien.

Zai utslagsgivande med Enigma

På den andra kartan så hade Zai en utslagsgivande roll på sin hero Enigma. Med flertalet bra Black Holes kunde Team Secret bryta ner Virtus Pro.

Både Nisha och MidOne kunde med sina core heroes Naga Siren och Outworld Devourer plocka hem mängder med kills under kartan. Nisha slutade på 7-1-13 med Naga Siren och MidOne slutade på 10-2-13 med Outworld Devourer.

Nedan ser du ett av Zai’s Black Holes under matchen:

En överraskande 5 core lineup

På den sista kartan överraskade Virtus Pro de flesta när de pickade vad som kallades för en ”Five core lineup” med bara heroes som behöver farm och items.

Det visade sig vara framgångsrik och Virtus Pro kopplade greppet tidigt och släppte där efter aldrig på det. Detta trots att Zai inledde mycket bra med sin hero Ursa och kunde skaffa sig en tidigt Blink Dagger.

Men Virtus Pros No[o]ne kunde även han ha en bra match på sin Razor och slutade på statsen 7-0-8 och bästa farm.

Nu väntar Fnatic för Virtus Pro

För Virtus Pros del väntar nu Fnatic, som förlorade mot Vici Gaming i Upper Bracket-finalen, där vinnaren tar en plats i finalen.

Matchen spelas under söndagen klockan 13.30 och finalen börjar klockan 16.30.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier