HemDota 2Team Secret och "Zai" utslagna ur Epicenter Major i Moskva

Team Secret och ”Zai” utslagna ur Epicenter Major i Moskva

Ludvig ”Zai” Wåhlberg är nästa svensk som är utslagen ur Epicenter Major i Moskva. Man förlorade mot OG som under gårdagen även slog ut Evil Geniuses med svenske Gustav ”s4” Magnusson.

Under onsdagen stod OG för nästa skräll när man tidigt i turneringen även slog ut Team Secret. Zai och Team Secret är det bäst rankade laget i världen och att man åker ur så här tidigt i en major hör till ovanligheterna.

OG vann matchserien med 2-0 i kartor och avancerar nu i Lower bracket där man ställs mot nästa tuffa utmaning i form av PSG.LGD.

”Ana” i OG dominerade matchserien

Carryspelaren i OG ”Ana” var den som tydligt dominerade matchserien. I den första matchen spelade han hjälten Slark där han slutade med statistiken 10-1-8 (Kills/Deaths/Assist). Team Secret kunde till slut inte längre stå emot och OG kunde vinna den första kartan efter 27 minuters spelande.

På den andra kartan hade Team Secret några tuffa minuter när man i 18:e minuten förlorade en teamfight och tappade alla hjältarna i laget. Under de kommande tre minuterna lyckades man dö ytterligare fem gånger och ledningen som OG skaffat sig utökades rejält.

OG kunde därefter avslutade även den andra kartan och göra matchserien kort.

Forward Gaming och ”pieliedie” också utslagna

Svenske spelaren ”pieliedie” och Forward Gaming spelade i början av onsdagen mot PSG.LGD. Det kinesiska laget gjorde lidandet kort för Forward Gaming och man hade kontrollen över både karta ett och två från början till slut. Man vann matchserien med 2-0.

Både Forward Gaming och Team Secret åker ur turneringen på en 9-12:e plats och vinner 15 000 dollar i prispengar.

Sista kvarvarande svenskarna i turneringen hittar vi i Alliance som fortsatt kämpar om en plats till The International 2019.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna