HemDota 2Team Liquid vidare i ESL One Berlin efter vändning mot Xtreme Gaming

Team Liquid vidare i ESL One Berlin efter vändning mot Xtreme Gaming

Under tisdagskvällen avancerade Team Liquid i slutspelet av ESL One Berlin efter att ha vänt bäst-av-tre mötet mot Xtreme Gaming till seger. Man har nu säkrat en topp 8-placering som ger viktiga DPC-poäng inför årets The International. I nästa omgång ställs man mot Team Aster som kan kryssade mot i gruppspelet.

Med kniven mot strupen efter att ha blivit nedputtade i Lower bracket av OG ställdes Team Liquid mot Xtreme Gaming. En matchserie som många föräntade sig att Team Liquid skulle vinna utan större problem.

Men Xtreme Gaming tänkte annorlunda och öppnade bäst-av-tre matchserien starkast. Team Liquid fick inte ordning på sin offlane pick i form av Magnus samtidigt som XG’s offlane Doom visade vilken stark hjälte det är just nu. Det kinesiska laget kunde göra det oväntade och ta ledningen med 1-0 i kartor.

Men därefter vaknade svenskarna upp och visade att man var det bättre laget och kunde krossa Xtreme Gaming med 28-4 och 28-11 på karta 2 och 3. Team Liquid avancerar nu till den andra rundan av Lower bracket där man ställs mot Team Aster som slog ut Team Spirit med 2-0 i kartor.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier