HemDota 2Team Liquid säkrar topp 3 efter vändning mot Shopify Rebellion

Team Liquid säkrar topp 3 efter vändning mot Shopify Rebellion

Under den sena torsdagskvällen säkrade Team Liquid en topp 3-placering i Lima Majorn. Man gjorde det genom att slå Shopify Rebellion i två raka kartor i Upper brackets semifinal. I nästa match väntar nu Gaimin Gladiators som slog Entity med 2-0 i kartor.

Det blev en Dota 2-kväll utan de förseningar som drabbat turneringen tidigare speldagar. Team Liquid klev in i den sista matchserien för dagen när man ställdes mot Shopify Rebellion.

Man fortsatte på inslagen väg och den första kartan dominerades och Team Liquid kunde ta en komfortabel seger med 31-13 i kills och ett stort ekonomisk övertag. På den andra kartan var det dock Shopify Rebellion som kom ut starkast.

Lagets spelare ”Abed” dominerade på sin hjälte Primal Beast och man kopplade tidigt ett starkt grepp om matchen. Så pass starkt att kartan såg ut att falla Shopify Rebellions väg. Men Team Liquid visade återigen vilket starkt lag man är och efter att ha vunnit två nyckelfighter kunde vändningen påbörjas.

Man drog ut på matchen och till slut var Liquids ”Nisha” och ”miCke” för farmade på hjältarna Morphling respektive Drow Ranger. Trots ett underläge 22-28 i kills kunde Team Liquid ta ner Shopify’s baracker och till slut avgöra kartan.

Man har nu säkrat en topp 3-placering vilket innebär minst 75 000 dollar i prispengar och 300 DPC-poäng som kan leda till en plats i årets The International.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna