Team Liquid går skilda vägar med Dota 2-laget

Team Liquid går skilda vägar med Dota 2-laget.

Den framgångsrika organisationen Team Liquid som vann The International 2017 väljer att gå skilda vägar med Dota 2-laget. Hela laget med kaptenen Kuroky i spetsen lämnar organisationen innan den nya säsongen inleds. De fem spelarnas skall nu istället starta en egen organisation likt Team Secret eller OG har gjort.

Team Liquid har under en lång period varit ett absolut topplag inom Dota 2. Man har i stort behållt en stomme spelare under en längre period ledda av kaptenen Kuro “KuroKy” Salehi Takhasomi.

Laget vann The International 2017, tog en fjärdeplats 2018 och förlorade finalen mot OG i årets upplaga av turneringen. Under de senaste åren har spelarna vunnit över 5 miljoner dollar vardera för sina framgångar.

Nu väljer alltså hela lineupen att lämna på samma gång med målet att starta upp en helt egen organisation. Man har än så länge inte gått ut med ytterligare planer eller om man kommer att delta i nästa säsongen av Dota Pro Circuit.

För Team Liquid väntar alltså att man behöver ta in en helt ny lineup. Som vi vet sedan tidigare har toppspelare som Gustav “s4” Magnusson och Sumail “Sumail” Hassan lämnat Evil Geniuses och det är nog inte helt omöjligt att någon av spelarna kan dyka upp i Team Liquids nya lineup framöver.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here