Team Liquid förlorade mot J.Storm – Nu väntar Lower bracket

"mICKe" efter första kartan. Foto: Mars Media/MDL Chengdu Major.

Precis som Alliance förlorade Team Liquid sin kvartsfinal i Upper bracket. Man tog ledningen mot J.Storm efter storspel av “Micke” men tappade därefter två kartor i rad. Efter förlusten blir man nedputtade i Lower bracket där EHOME väntar.

Team Liquid gick in som favoriter mot J.Storm och såg ut att stå pall för favoritskapet när man vann den första kartan av kvartsfinalen. Laget stod för en bra insats men framförallt “mICKe” glänste på sin Faceless Void och han avslutade kartan med statistiken 13-0-15.

Tvärtemot den första kartan så var det istället J.Storm som på den andra kartan tog kommandot tidigt. Team Liquid hade in mycket att sätta emot utan det blev en relativt klar seger för motståndarna då man inte fick igång sina hjältar Storm Spirit och Faceless Void denna kartan.

J.Storm avgjorde på den tredje kartan

Allt skulle avgöras på den tredje kartan där Team Liquid satsade på core-hjältarna Mars, Drow Ranger och Death Prophet. Man fick hyffsat med farm på alla tre hjältarna men man blev tyvärr slagna samtliga cores i J.Storm när matchen var över.

J.Storm kunde utnyttja styrkan i sina farmade hjältar Lycan och Gyrocopter. En combo som till slut blev för svårt för Team Liquid att få ner. Efter drygt halva matchen spelad vann J.Storm en viktig teamfight som satte dem i förarsätet och därefter släppte man aldrig greppet om matchen.

J.Storm avancerar till semifinal i Upper bracket där TNC Predator som slog Alliance väntar. För Team Liquid är det Lower bracket som gäller där EHOME står för motståndet i en vinna eller försvinna matchserie.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here