HemDota 2Team Liquid blandade och gav under ESL One Stockholm

Team Liquid blandade och gav under ESL One Stockholm

Team Liquid blandade och gav under den tredje dagen av gruppspelet i ESL One Stockholm. Först förlorade man mot TSM med 0-2 i kartor och följde upp det med en seger mot gruppettan Team Spirit med 2-0.

Dagen inleddes för Team Liquid med två raka förluster mot TSM. Det blev två tydliga snöbollsmatcher på net worth-grafen och Team Liquid hade svårt att få stopp på TSM’s carry.

Det var TSM’s Timado som fick spela Chaos Knight på båda kartorna och kunde med bra farm dominera och leda sitt lag till en tydlig seger mot svensklaget.

Seger mot Team Spirit

I den andra matchserien för dagen och den sista matchserien i gruppspelet för Team Liquid ställdes man mot Team Spirit, regerande mästare av The International och ledare av Grupp B.

På den första kartan mot Team Spirit tog man en tydlig seger med hela 34-7 i kills. Både mICKe och Boxi stod för fina insatser på sina hjältar Storm Spirit (10-1-13) respektive Hoodwink (10-2-15).

På den andra kartan var det Team Liquids carry MATUMBAMAN som klev fram efter att ha blivit tilldelad hjälten Alchemist (10-0-7). Efter 32 minuters spel slutade siffrorna på 20-9 i kills till Team Liquid. Få antal kills men med en bra siege kunde man bit för bit plocka ner Team Spirits bas.

Team Liquid har nu spelat samtliga matcher i gruppspelet och slutar på 7-5 i en mycket jämn grupp. Inför den sista dagen är man i delad ledning med just Team Spirit men inget av lagen har några matcher kvar att spela och kan bli passerade av andra lag.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna