HemDota 2Stark öppning i DPC-touren av Team Liquid - Körde över Gaimin Gladiators

Stark öppning i DPC-touren av Team Liquid – Körde över Gaimin Gladiators

Den tredje DPC-touren för säsongen är igång och Team Liquid som redan är kvalificerade för årets The International har sagt att man tar det lite lugnare denna gången. Trots lite mindre förberedelser så har man öppnat starkt och står på 3-1 i matcher och leder EU-gruppen.

Under måndagskvällen spelade Team Liquid sin fjärde omgång i den tredje DPC-touren och man ställdes mot sin antagonist Gaimin Gladiators som man haft det tufft mot. Men Team Liquid hade hittat storformen för dagen och körde över GG i två raka kartor.

Det första kartan var något jämnare men Zai storspelade på hjälten ”Ogre Magi” och Nisha dominerade med Storm Spirit. Efter runt 30 minuters spelande hade GG en nästan 10 000 guld stor ledning men efter en vunnen teamfight av Team Liquid vände matchen till deras favör och tio minuter senare hade man avgjort.

På den andra kartan var det inget att snacka om och Boxi visade återigen hur bra han är på hjälten Techies. En hjälte som efter senaste patchen har stigit i popularitet hos lagen och frågan är hur många gånger till motståndarna kommer att låta honom få Techies igen.

Man vann den andra kartan med 32-5 i kills och samtliga i Team Liquid had bra stats eftersom man knappt dog en enda gång. Det tog 31 minuter att tvinga fram ett ”gg” från GG men matchen var avgjord långt innan det.

Nästa match spelar man mot OG som haft en något knackig start (1-2 i matcher). Den spelas på fredag 26:e maj klockan 15.00.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier