HemDota 2Seger för Team Liquid över Brame men knackig start av Dreamleague S17

Seger för Team Liquid över Brame men knackig start av Dreamleague S17

Team Liquid stod för en tydlig seger över Brame i två raka kartor där det grekiska laget inte hade mycket att sätta emot. Team Liquid står nu på två poäng efter tre spelade omgångar då man också förlorat mot OG och Team Secret.

Team Liquid inledde Dreamleague Season 17 med två raka förluster men är nu tillbaka på vinnarspåret efter 2-0 i kartor mot Brame. Det blev en tydlig seger där det grekiska laget inte hade mycket att sätta emot.

På båda kartorna vann eller spelade Team Liquid lika på sina lanes vilket gav ett tidigt grepp om matchen som man sedan aldrig släppte. Lagets cores “miCKe”, “zai” och “Matumbaman” utnyttjade sitt försprång i farm/net worth och Team Liquid vann de viktiga teamfighterna. En komfortabel 2-0 seger.

Team Liquid står nu på 1-2 i matcher i sin åttalagsgrupp i round robin-format. I sina två kommande matcher ställs man mot Entity och Tundra Esports. Två matcher man kommer att behöva vinna för att ha en chans på en topp 4-placering som innebär en direktplats till ESL One Stockholm Major i Maj.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Grundare av Esportare.se som brinner för e-sport i alla dess former men vurmar lite extra för Dota 2, Counter-Strike och Rocket League.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier