HemDota 2Rubick vinner Arcana Vote

Rubick vinner Arcana Vote

Tillsammans med The International släpper Valve sitt Compendium där spelare kan jaga nya belöningar och levla sitt compendium genom att köpa levlar. Pengar som också till viss del går till prispotten av The International.

I en långdragen process har spelarna fått rösta på vilken hero som skall få nästa Arcana del. Ett kosmetiskt tillägg som Valve lägger lite extra krut på.

I ett klassiskt slutspelsträd med två heroes mot varandra har spelarna fått rösta på vem som skall gå vidare.

Rubick vs Faceless Void

I finalen stod det mellan Rubick (Support) och Faceless Void (Core). Rubick som föll på mållinjen förra året tog hem årets Arcana Vote och får alltså ett nytt spännande item framöver.

Arcanas kostar vanligtvis runt $30 att köpa och så förväntas även den nya arcanan för Rubick göra. Så om du gillar att spela Rubick som support, eller till och med är så vågad att du tar honom i mid-lane, säger vi grattis och lycka till med din nya arcana!

I spelaren nedan ser du när Sheever avslöjar vinnaren live:

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier