HemDota 2PPD lagkapten för Ninjas in Pyjamas nya Dota 2 satsning

PPD lagkapten för Ninjas in Pyjamas nya Dota 2 satsning

Ninjas in Pyjamas går ut med nyheten att man nu har signat ett helt nytt lag inom Dota 2. Det är ingen mindre än Peter ”PPD” Dager som kommer vara lagkapten för det nysignade laget.

NIP skriver på sin hemsida att man nu går in i en ny era i och med att man gör en satsning på Dota 2.

Haft Dota 2-lag tidigare

Ninjas in Pyjamas har tidigare haft ett Dota 2-lag då man satsade på svenska spelare. En satsning som inte riktigt levde upp till förväntningar och man lade sedan ner laget.

Nu verkar man dock redo för en helt ny satsning men denna gånger ser vi tyvärr inga svenska spelare i laget.

Laget kommer att bestå av:

  • Peter “ppd” Dager
  • Adrian “Fata” Trinks
  • Martin “Saksa” Sazdov
  • Marcus “Ace” Hoelgaard
  • Neta “33” Shapira

PPD kommer att agera lagkapten samt spela på ”Position 5” vilket innebär den största supportrollen i laget. En roll som han tidigare spelat och tagit sina lag till stora framgångar med.

Satsningen måste ge resultat

Detta blir det andra försöket som NIP gör för att etablera sig på den åtråvärda Dota 2-scenen och nu gäller det verkligen för laget att leverera omgående.

Målbilden från NIPs sida bör också vara att laget skall etablera sig som ett topp 10 lag i världen och delta på framtida The Internationals.

Men man har sanneligen skapat bra förutsättningar för sig själv med ett meriterat lag och en lagkapten som är van att gå långt i de större turneringarna.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier