The International 2018 Battle Pass är här

The International 2018 Battle Pass

Dota 2 The International 2018 går av stapeln senare i sommar men redan nu är det traditionsenliga Battle Passet här.

Battle Passet och dess tillbehör är det som gör att Dota 2 historiskt haft så höga prispotter redan från början. Även denna gång så går 25% av försäljningen till prispotten i The International 2018.

Man har som vanligt packat sitt Battle Pass fullt med nya Immortal-kistor att öppna, nya belöningar via levelsystemet och en ny game mode.

The Underhollow

För de som köper Battle Pass kommer även möjligheten att spela The Underhollow finnas. En dungeon anpassat för flera spelare där man skall slå sig genom en labyrint och samla på sig Roshans mest värdefulla skatter.

Till slut kommer Roshan att komma ikapp spelarna och det finns ingenstans att ta vägen. Då gäller det att visa vad man går för i sitt tremannalag.

Rollbaserad matchmaking

En annan funktion som Battle Pass-innehavarna kan testa är att få möjligheten att kunna köa rollbaserad matchmaking. Det finns fyra val att göra: Safe, Mid, Offlane och Support.

Gissningsvis blir det så klart längre kötid på roller som Mid och Safelane medan de som föredrar Offlane eller Supportrollen kan komma in lite snabbare. Ett intressant test som Valve nu kan göra och förhoppningsvis kan man få in detta även på lång sikt.

Rolebased matchmaking

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here