HemDota 2Fear återvänder till Evil Geniuses

Fear återvänder till Evil Geniuses

Veteranspelaren Fear återvänder till Dota 2-scenen efter ett sabbatsår. Men han lämnade egentligen aldrig scenen utan han har agerat coach till laget den föregående säsongen. Amerikanen som med sina 29 år är något unikt i e-sporten där de flesta spelarna är mellan 20-25 år gamla. Fear kommer att kliva in i laget som kapten, drafter och position 5. Detta betyder att ”Cr1t” kommer att flyttas till position 4 och framtiden i EG för den svenska spelaren ”Zai” ser mörk ut.

Frågan är nu då om Zai kommer att flytta på sig och som vi vet sedan tidigare försöker Loda att bygga upp ett nytt The Alliance där laget brukar bestå av svenska spelare. Men klarar Loda verkligen att övertyga Zai om att gå till ett The Alliance, där titlarna har uteblivit senaste åren, eller kommer Zai att lockas till ett annat lag?

Det blir väldigt spännande att följa framtiden för den svenska stjärnan!

Evil Geniuses Dota 2-lag består från och med nu av:

Artour ”Arteezy” Babaev

Sumail ”SumaiL” Hassan

Saahil ”UNiVeRsE” Arora

Andreas ”Cr1t-” Nielsen

Clinton “Fear” Loomis

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier