HemDota 2Dota Pro Circuit - Ny mobilapp för dig med Dota Plus

Dota Pro Circuit – Ny mobilapp för dig med Dota Plus

Dota 2 Majorn i Stockholm är i full gång samtidigt som Valve nu släpper positiva nyheter för dig som gillar att följa Dota 2-scenen och har Dota Plus.

Man släpper nu mobilappen Dota Pro Circuit där du får en förhöjd upplevelse när du följer lagen under DPC-säsongen.

Perfekt att testa nu under majorn i Stockholm för dig med Dota Plus. Appen erbjuder en rad olika features med allt från att följa dina favoritlag/-spelare till att förutspå resultat tillsammans med andra och se matchanalysen direkt efter matchen.

Features

Custom News Feed är ett nyhetsflöde där du kan följa ditt favoritlag eller dina favoritspelare. Du får liveuppdateringar kring matchresultat, förändringar i lineups och kommande matcher.

Predicitons där du kan förutspå hur en match ska sluta samt se hur andra tror att matchen kommer att slut. Något som kan ge dig inspiration i din Dota 2 betting om det är något som du håller på med.

Fantasy är spelet där du kan tävla mot andra genom att de spelare du väljer ut presterar bra i en turnering. Fungerar precis som andra fantasy/managerspel samt som vi sett tidigare i samband med The International.

Tournaments är en informationssektion där du hittar all info gällande turneringarna i Dota Pro Circuit. Event info, gruppspel, slutspel samt slutresultat.

Match details erbjuder dig möjligheten att gräva djupare ner i datan kring matcherna som spelas. Vem vann egentligen farmen? Vem hade bäst K/D ratio och vid vilken tidpunkt i matchen stack det ena laget iväg i en gold lead? All den infon du är van vid att se efter matcher även för proffsen.

Ladda ner Dota Pro Circuit-appen:

Kom ihåg att du behöver prenumerera på Dota Plus för att appen ska fungera.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier