Bra start av Alliance i ESL One Hamburg

ESL One Hamburg 2019.

Alliance har spelat sina två första matcher i ESL One Hamburg och man har fått en stabil start med en seger och ett kryss. Man ligger på en andraplats i gruppen efter Vici Gaming som vunnit båda sina matcher.

Alliance första match i turnering var mot det sydamerikanska laget Beastcoast. Man vann med 2-0 i kartor där man på den första avgjorde matchen under 30 minuter. Linus “Limmp” Blomdin var den spelaren som hade bäst stats på den första kartan med 10-1-18 på sin midhjälte Dragon Knight.

På den andra kartan var det istället lagets carryspelare “Nikobaby” som dominerade. Han avslutade kartan med 23-2-13 och överlägset mest net worth.

Kryssade mot Vikin.gg

Därefter ställdes man mot Vikin.gg med den svenske spelaren Pontus “Frost” Frost. En matchserie som de flesta förväntade sig att Alliance skulle vinna.

Man inledde stark när man även här vann den första kartan. Återigen var det “Limmp” som stod för en bra insats i midlane denna gången med hjälten Lina.

Men på den andra kartan var det istället Vikin.gg som var det starkare laget. Pontus Frost stod för en stark insats på sin carryhjälte Gyrocopter där han slutade på statistiken 13-3-17 och högst net worth av alla.

Gruppspelet fortsätter

Gruppspelet fortsätter under onsdagen och torsdagen. Lagen har tre matcher kvar att spela och Alliance ska möta Vici Gaming, PandaS och Virtus Pro.

Placerar man sig som ett av de två bästa lagen i gruppen går man direkt till Upper bracket i slutspelet. Hamnar man på tredje eller fjärde plats går man istället vidare till Lower bracket.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here