HemDota 2Säsongens sista Dota 2-major spelas på Bali

Säsongens sista Dota 2-major spelas på Bali

Det blir Bali som står som värd för nästa major i Dota 2 där lagen tävlar om en prispott på fem miljoner kronor. Turneringen inleds i slutet av juni och avgörs i början av juli inför publiken på Ayana Estate. Svenskarna i Team Liquid får tillsammans med Gaimin Gladiators gälla som förhandsfavoriter att ta hem årets sista majorturnering.

ESL One Berlin har precis hunnit avgöras och nu kommer nyheter om var nästa Dota 2-major kommer att spelas. Det blir Bali som står som värd för den sista majorn för tävlingssäsongen 2023.

Turneringen drar igång den 29:e juni med det sedvanliga gruppspelet som tar 12 av de 16 till ett slutspel. Slutspelet inför publik på arenan spelas mellan 7-9:e juli. Majorn spelas på Ayana Estate som beskrivs som en lyxresort på Bali.

Majorn blir en av de sista chanserna för lagen att samla på sig DPC-poäng som kan direktkvalificera dem till årets The International i Seattle i Oktober. Svenskarna i Team Liquid har efter turneringen i Berlin senast redan kvalificerat sig för årets storturnering.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier