HemDota 2Alliance visar storform inför The International

Alliance visar storform inför The International

Svensklaget Alliance visar storform inför årets The International som går av stapeln i Augusti. Man deltar just nu i Dota Summit 10 som är en mindre turnering med sex lag. Man vann gruppspelet med 9-1 i kartor och är nu klara för Winner’s Finals.

Alliance vann gruppspelet i Dota Summit 10 efter att man haft 9-1 i kartor. Lagen vinner 1 000 dollar per karta man vinner i gruppspelet vilket renderade i 9 000 dollar till laget.

Man visar nu fin form inför årets The International som laget kvalificerade sig till i den allra sista turneringen. Som vi rapporterat om tidigare passerade The International nyligen 30 miljoner dollar i prispengar vilket är ett nytt rekord.

För Alliance väntar nu paIN Gaming i Winner’s Final som spelas mellan de två bästa lagen från gruppspelet. Mötet i gruppspelet mellan lagen slutade 1-1 i kartor. Den som vinner detta mötet går direkt till final i Dota Summit.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier