HemDota 2Svenskarna återvänder till Alliance i ny Dota 2-lineup

Svenskarna återvänder till Alliance i ny Dota 2-lineup

Alliance har gjort klart med en ny lineup i Dota 2 som blir en mix av tidigare och nya speler i organisationen. Gustav ”s4” Magnusson återvänder till Alliance för att leda laget som kapten. Det nya laget blir en blandning av spelare från europa (svenskar) och SEA-regionen som Alliance har starka kopplingar till.

Efter ett par år utan större framgångar valde Alliance att efter säsongen att släppa samtliga spelare i sitt Dota 2-lag. Mitt under sillyseason mellan tävlingssäsongerna har man nu gjort klart med en helt ny lineup.

Det blir bekanta namn i form av Gustav ”s4” Magnusson och Simon ”Handsken” Haag. Från sitt tidigare lag ”Goonsquad” tar dess två även med sig svenske Charlie ”charlie” Arat. Med svenskarna kommer även Ng ”ChYuan” Kee Chyuan och Remus ”ponlo” Goh att spela.

En nystart för den svenska organisationen som ska ta laget tillbaka till finrummet i Dota 2. Den mest erfarne spelaren i laget, Gustav ”s4” Magnusson, tar täten som lagkapten i nya Alliance men i sitt pressmeddelande nämner man även Simon ”Handsken” Haags (tidigare lagkapten i Alliance) ledaregenskaper.

Den nya linupen blir en mix av erfarna Dota 2-spelare och ett par oprövade kort på den största scenen. Kan mixen mellan ungt och gammal samt olika regioner bli den pusselbit som saknats i Alliance?

Alliance nya Dota 2-lineup:

Gustav ”s4” Magnusson – Offlane (C)
Simon ”Handsken” Haag – Hard Support
Charlie ”charlie” Arat – Carry
Ng ”ChYuan” Kee Chyuan – Midlane
Remus ”ponlo” Goh – Roaming support

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna