HemCounter-StrikeTvå raka segrar för Ninjas in Pyjamas i ESL Pro League S15

Två raka segrar för Ninjas in Pyjamas i ESL Pro League S15

ESL Pro League Season 15 har dragit igång och Ninjas in Pyjamas har inlett på bästa möjliga sätt. Två raka segrar är facit så här långt och man toppar Grupp A. Man står även på +37 rundskillnad och har än så länge inte tappat en karta.

Gruppspelet i ESL Pro League är igång och Ninjas in Pyjamas ställdes i första matchen mot Fnatic i vad som brukade vara ett klassiskt svenskt derby. I mötet var det endast “Peppzor” som svensk i Fnatics lineup. Ninjas in Pyjamas spelar fortsatt med “phzy” istället för danske storstjärnan “dev1ce”.

Det blev aldrig riktigt någon match av det hela utan Ninjorna kunde enkelt städa av Fnatic i två raka kartor. Man vann på Mirage med 16-5 och Vertigo 16-6 där “REZ” storspelade med hela 54 kills och +29 i K-D i matchserien.

Entropiq besegrades i två raka

I den andra gruppspelsmatchen ställdes man mot Entropiq. Återigen blev det en komfortabel seger i två raka kartor. Man vann först på Nuke med 16-5 och sedan på Overpass med 16-11.

Ninjas in Pyjamas leder nu grupp A på sex poäng och +37 i rundskillnad. Tre matcher återstår i gruppspelet och där ställs man mot MOUZ (11 mars, 12.30), L4Org (12 mars, 12.30) och G2 (13 mars, 19.30). För att gå vidare till slutspelet behöver man säkra en topp 3-placering.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Grundare av Esportare.se som brinner för e-sport i alla dess former men vurmar lite extra för Dota 2, Counter-Strike och Rocket League.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier