HemCounter-StrikeImponerande seger för NiP i Legend Stage mot Vitality - PGL Antwerp...

Imponerande seger för NiP i Legend Stage mot Vitality – PGL Antwerp Major

Det är dags för Legend Stage i PGL Antwerp Major och Ninjas in Pyjamas klev för första gången in i turneringen och ställdes mot Team Vitality. Matcherna avgörs i bäst av en karta och lagen ställdes mot varandra på Overpass.

Ninjas in Pyjamas imponerade direkt när man klev in i PGL Antwerp Major. Man tog en tydlig seger mot Team Vitality med 16-4 på Overpass. Es3tag och Rez hade stor show och låste ner varsin bombplats på CT-sidan även nyförvärvet Brollan fortsätter att imponera.

NiP dominerade på CT-sidan

Ninjas in Pyjamas inledde med att vinna pistolrundan på CT-sidan. Man kunde därefter snabbt gå upp till en 5-0 ledning. Team Vitality kunde dock jämna ut siffrorna något fram till 7-4. Men Ninjorna klev fram och tog de fyra kvarvarande rundorna och skrev slutsiffrorna för första halvan till 11-4.

Es3tag och Rez imponerade med sitt spel där den danske stjärnan hade hela 21-5 efter första halvan och stängde ner A-siten. B-siten stängdes istället ner utav Rez som också gjorde en imponerande första halvlek. Rez stod även för en fin ninja defuse av bomben inuti en smoke på den sista CT-rundan.

Gjorde processen kort på T-sidan

Efter en imponerande CT-sidan gjorde man processen kort på T-sidan. Man vann återigen en pistolrunda och red på det momentumet och förlorade därefter inte någon mer runda. Klara 5-0 som T skrev slutresultatet till 16-4 för Ninjas in Pyjamas.

Vilka Ninjas in Pyjamas ställs mot härnäst är i skrivande stund inte klart men det blir något av de andra vinnande lagen i första omgången.

Vill du följa PGL Majorn från Antwerp med svensk kommentering gör du det via Esportstudion eller Slop3 på Twitch.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Grundare av Esportare.se som brinner för e-sport i alla dess former men vurmar lite extra för Dota 2, Counter-Strike och Rocket League.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier