HemCS:GOImponerande seger för NiP i Legend Stage mot Vitality - PGL Antwerp...

Imponerande seger för NiP i Legend Stage mot Vitality – PGL Antwerp Major

Det är dags för Legend Stage i PGL Antwerp Major och Ninjas in Pyjamas klev för första gången in i turneringen och ställdes mot Team Vitality. Matcherna avgörs i bäst av en karta och lagen ställdes mot varandra på Overpass.

Ninjas in Pyjamas imponerade direkt när man klev in i PGL Antwerp Major. Man tog en tydlig seger mot Team Vitality med 16-4 på Overpass. Es3tag och Rez hade stor show och låste ner varsin bombplats på CT-sidan även nyförvärvet Brollan fortsätter att imponera.

NiP dominerade på CT-sidan

Ninjas in Pyjamas inledde med att vinna pistolrundan på CT-sidan. Man kunde därefter snabbt gå upp till en 5-0 ledning. Team Vitality kunde dock jämna ut siffrorna något fram till 7-4. Men Ninjorna klev fram och tog de fyra kvarvarande rundorna och skrev slutsiffrorna för första halvan till 11-4.

Es3tag och Rez imponerade med sitt spel där den danske stjärnan hade hela 21-5 efter första halvan och stängde ner A-siten. B-siten stängdes istället ner utav Rez som också gjorde en imponerande första halvlek. Rez stod även för en fin ninja defuse av bomben inuti en smoke på den sista CT-rundan.

Gjorde processen kort på T-sidan

Efter en imponerande CT-sidan gjorde man processen kort på T-sidan. Man vann återigen en pistolrunda och red på det momentumet och förlorade därefter inte någon mer runda. Klara 5-0 som T skrev slutresultatet till 16-4 för Ninjas in Pyjamas.

Vilka Ninjas in Pyjamas ställs mot härnäst är i skrivande stund inte klart men det blir något av de andra vinnande lagen i första omgången.

Vill du följa PGL Majorn från Antwerp med svensk kommentering gör du det via Esportstudion eller Slop3 på Twitch.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna