HemCS:GOBeta för Counter-Strike 2 väntas enligt uppgifter att släppas inom kort

Beta för Counter-Strike 2 väntas enligt uppgifter att släppas inom kort

Enligt uppgifter ryktas ”Counter-Strike 2” vara på väg – detta efter att ha hittat bevis i form av filnamn i Nvidias senaste drivrutiner. Inga rykten har bekräftats men journlisten Richard Lewis har uppgifter från anonyma källor att ett nytt spel faktiskt är på gång.

Ett nytt Counter-Strike verkar vara på gång efter att vi nu spelat CS:GO i över tolv år. Det är via Nvidias nya drivrutiner som man har hittat filnamn så som ”cs2.exe” och ”csgos2.exe” som ryktena har dragit igång.

Därefter har mer uppgifter läckt ut och det förväntas bland annat att en mycket efterlängtad uppdatering i form av 128 tick servrar planeras. Man väntas även uppdatera spelets motor, CS:GO är baserat på Counter-Strike Source spelmotor men det nya spelet väntas vara baserat på en Source 2-motor.

Valve har än så länge inte kommenterat ryktena men man har retats med CS-communityn genom att byta logo på Twitter till endast ”Counter-Strike”.

Esportare spekulerar:

Det verkar som att ett ”Counter-Strike 2” är på gång – vilket känns rimligt sett till hur länge vi levt med CS:GO. Med ett helt nytt spel får man chansen att göra nödvändiga uppdateringar och framtidssäkra spelserien.

Det blir även ett perfekt tillfälle att addera olika game modes – Får vi se en ordentlig satsning från Valve att på riktigt utmana i Battle Royale-genren? Det hade inte förvånat mig.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna