HemCounter-StrikeNiP vände och vann mot NRG i Dreamhack Masters Stockholm

NiP vände och vann mot NRG i Dreamhack Masters Stockholm

Förr i tiden var vi vana vid att Ninjas in Pyjamas skörde framgångar men på senare år har det varit betydligt mer barskrapat med framgångar och titlar.

Ikväll ställdes laget mot NRG i Dreamhack Masters Stockholm där det länge såg mörkt ut för svenskarna men efter att laget lyft sig kunde man vända på matchen och till slut gå därifrån med en seger.

Imponerande vändning på Train

Man hade det inledningsvis jobbigt på kartan Train där man efter första halvan låg under med 10-5 i rundor efter att ha spelat som anfallande lag, ett resultat som hade kunnat varit betydligt värre men NiP fick med sig några extra rundor man kanske inte förtjänade.

I den andra halvleken gick NRG upp i ett läge där man endast behövde vinna tre rundor till för att vinna matchen. Men då vaknade Ninjorna och gick rent resten av halvan vilket slutade i en score på 3-11 fördel NiP.

Bra läge för NiP

I och med segern har Ninjas in Pyjamas nu ett bra läge att avsluta Grupp B utan att ens behöva möta Na’Vi. Härnäst väntar Ghost som också vann sin inledande match mot just Na’Vi.

Oddsen på en vinst i nästa match för Ninjas in Pyjamas är satt till 1.4 gånger pengarna hos GG.bet. Att Ghost vinner matchen ligger i skrivande stund på 2.93 gånger pengarna.

Om du gillar betting och Counter-Strike håll då utkick efter dagens bästa spel och glöm inte att utforska det stora utbudet av insättningsbonusar hos spelbolagen. Då kan du ge ditt konto en grym boost när du startar upp din betting.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier