HemCS:GONinjas in Pyjamas roterar i linupen - Alexib in som IGL och...

Ninjas in Pyjamas roterar i linupen – Alexib in som IGL och Plopski till bänken

Ninjas in Pyjamas gör förändringar i sin CS:GO-lineup – Man tar in finske Aleksi ”Aleksib” Virolainen från konkurrenten G2 Esports. Den nye rekryten tar även över som In-Game Leader (IGL) efter ”hampus” som stannar i laget. Nicolas ”Plopski” Gonzalez flyttas till bänken.

Efter att resultaten har gått sämre än förväntat för den svenska organisationen Ninjas in Pyjamas beslutar man sig nu för att gör rockader i sin CS:GO-lineup.

Man tar in den hyllade in-game leadern Aleksi ”Aleksib” Virolainen i laget och Hampus ”hampus” Poser kliver ner som lagledare. Nicolas ”Plopski” Gonzalez flyttas nu till bänken och är fri att söka sig vidare till andra lag.

Byter bort svenskan

I och med bytet av IGL så ändras även språket som Ninjorna kommer att kommunicera med i matcherna till engelska. I och med att danske Patrick ”es3tag” Hansen finns i laget sedan tidigare innebär det nu att Ninjas in Pyjamas består av tre svenskar, en dansk och en finländare.

Som tidigare finns även Nicolai ”dev1ce” Reedtz kontrakterad i laget men han står fortfarande som inaktiv och det har gått rykten om att Ninjas in Pyjamas vill göra sig av med honom men att man vill ha tillbaka stora delar av de pengarna man spenderade på att köpa in honom från Astralis.

Lagets coach Daniel ”djL” Narancic har även avslöjat att Fredrik ”REZ” Sterner kommer att ta över AWP-rollen från ”es3tag” som flyttas till rifler.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna