HemCounter-StrikeBomben: Ninjas in Pyjamas skriver treårigt kontrakt med "dev1ce" från Astralis

Bomben: Ninjas in Pyjamas skriver treårigt kontrakt med ”dev1ce” från Astralis

Under fredagen slog det ned som en bomb inom CS:GO-scenen när Ninjas in Pyjamas meddelade att man signat Nicolai ”dev1ce” Reedtz från danska Astralis. Enligt uppgifter från Dust2.dk betalar Ninjas in Pyjamas 8,8 miljoner kronor för den danske stjärnan.

Svenska storlaget Ninjas in Pyjamas har alltså plockat in den danska storstjärnan ”dev1ce” från Astralis. En av de största transfers inom svensk esport då prislappen uppges uppgå till 8,8 miljoner kronor.

Dev1ce som har vunnit fyra Majortitlar plockas in i det unga NiP-laget och förväntas bidra med både sin skicklighet men också sin enorma erfarenhet. Dev1ce själv säger att han tror också att han kan bidra med en vinnarkultur till det nya talangfulla laget.

Naawk lämnar Ninjas in Pyjamas

Den danske världsstjärnan får nu lite närmare till jobbet då han sedan tidigare redan bor i Stockholm tillsammans med sin flickvän och streamingprofilen Emilia Hult. Eftersom han redan bor i Sverige och kan hantera språket utgår vi från att Ninjorna fortsätter att kommunicera på svenska under matcherna.

Man skriver ett treårigt kontrakt med Nicolai ”dev1ce” Reedtz och för att göra plats för dev1ce i sin lineup väljer man att flytta Tim ”Naawk” Jonasson ur sin aktiva roster som nu är fri att söka sig vidare.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier