HemCounter-StrikeNinjas in Pyjamas värvar ett nytt damlag i CS:GO

Ninjas in Pyjamas värvar ett nytt damlag i CS:GO

Den svenska CS:GO-giganten Ninjas in Pyjamas har gjort klart med ett nytt damlag. Laget kommer att gå under namnet NiP Impact och leds av välkända CS-profilen Tilde “7licious” Byström.

Det är positiva nyheter för damscenen inom CS:GO som meddelades under tisdagen. Svenska organisationen Ninjas in Pyjamas har värvat in ett nytt damlag som man kallar för “Impact”. In-game leader för laget är Tilde “7licious” Byström som också är lagkapten för svenska landslaget i CS:GO.

Hon säger i samband med lanseringen av laget att hon är glad och stolt över att få representera Ninjas in Pyjamas. Hon tycker också att laget fungerar mycket bra både i och utanför spelet vilket gör hennes roll som lagledare enklare.

Ninjas in Pyjamas Impact består av:

  • Tilde “7licious” Byström (IGL)
  • Mayline-Joy “Astra” Champliaud
  • Jennica “Jenkon” Sjögren
  • Thea “Pullox” Evensen
  • Marita “Minnie” Siljan Sørensen

Lagets första turnering blir ESL Impact League Season 2 som har en miljon kronor i prispengar och finalen spelas i Elmia (Jönköping) i slutet av November i år.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier