HemCounter-StrikeNinjas in Pyjamas ändrar om i sin lineup - Plopski ersätter Dennis...

Ninjas in Pyjamas ändrar om i sin lineup – Plopski ersätter Dennis och GeT_RiGhTs framtid diskuteras

Det var under onsdagen som Ninjas in Pyjamas släppte ett pressmeddelande där man förkunnar att Dennis “dennis” Edman tappar sin plats i laget samt att organisationen har suttit ner med Christopher “GeT_RiGhT” Alesund för att diskutera hans framtid i laget.

Man säger i sitt pressmeddelande att man hela tiden försöker att förbättra lagets möjligheter att nå ytterligare framgång och det är därför man nu väljer att göra förändringar i sin lineup. Dennis Edman har spelat i Ninjas in Pyjamas sen Februari 2018 men nu har man alltså kommit överens om att han kommer att ersättas.

Ersättaren heter Nicolas “Plopski” Gonzalez Zamora och är en svensk 17-årig talang som man länge haft ögonen på. En spelare som man hoppas och tror att man kan utveckla till en ny storstjärna inom CS:GO-scenen.

Plopski kommer inte att kunna närvara vid nästa CS:GO Major (StarLadder Berlin Major 2019) utan då kommer laget istället att testa nya spelare i nya roller.

GeT_RiGhT’s framtid som spelare diskuteras

Man meddelar också att man suttit ner med trotjänaren Christopher “GeT_RiGhT” Alesund för att diskutera hans framtid som spelare i laget. Där har man bestämt att han kommer att spela för laget i nästa Major-turnering och att man därefter ska kolla på att eventuellt ge honom en annan roll inom Ninjas in Pyjamas.

Det kan med andra ord bli så att GeT_RiGhT, som har spelat i Ninjas in Pyjamas sedan December 2010, avslutar en legendarisk karriär efter StarLadder Berlin. Men vi ska inte gå händelserna i förväg utan vi inväntar ett slutgiltigt besked från Ninjorna efter turneringen.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier