Juliano och zAAz lämnar Besiktas Esports – Letar efter en ny organisation

Foto: Dreamhack

Vid årsskiftet tillkännagav Besiktas Esports CSGO-lag att man inte kommer att förlänga sitt kontrakt med organisationen. I laget spelar svenskarna Julia “Juliano” Kiran och Zainab “zAAz” Turkie. I och med förändringen ansluter även Michaela “Mimi” Lintrup till laget.

Besiktas Esports har under en längre period varit i den absoluta toppen av den kvinnliga scenen i CS:GO och under 2019 vann man bland annat Dreamhack Showdown i Valencia samt att man har ett par andra- och tredjeplatser.

Det var på Twitter som Julia “Juliano” Kiran först meddelade att man kommer att gå skilda vägar med sin organisation Besiktas Esports inför säsongen 2020. Man välkomnar även en ny spelare i form av Michaela “Mimi” Lintrup. Utöver henne kommer laget att bestå av Zainab “zAAz” Turkie, Petra “Petra” Stoker, Anastasia “kr4sy” Khlobystina och Julia “Juliano” Kiran.

Vad som legat bakom att man lämnat Besiktas Esports framgår inte av lagets kommunikation. Man har ännu inte gjort klart med en ny organisation utan väntar fortfarande på att bli upplockade inför det kommande året.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here