HemCS:GOFörlust för Ninjas in Pyjamas mot Team Liquid i Blast Premier Fall...

Förlust för Ninjas in Pyjamas mot Team Liquid i Blast Premier Fall Groups

Det blev förlust i två raka kartor för Ninjas in Pyjamas mot Team Liquid i Play-In Stage av Blast Premier. Man förlorade återigen på sin egna map pick (Overpass) och sen på Team Liquids map pick (Mirage) efter förlängning.

Ninjas in Pyjamas valde att inleda matchserien mot Team Liquid på Overpass. En karta där man återigen endast kunde vinna två rundor på T-sidan vilket skapade ett underläge som trots starkt spel på CT-sidan inte gick att vända. Team Liquid vann med 16-13.

På den andra kartan Mirage kunde lagen däremot spela mycket jämnare på respektive sida. Ninjas in Pyjamas inledde på CT-sidan som man kunde vinna med 9-6. På T-sidan kunde man gå upp i en ledning med 11-14 men då plockade Team Liquid fyra rundor i rad till ledning 15-14 och matchboll. Ninjas in Pyjamas kunde dock kvittera och tvinga fram en förlängning.

På övertiden kunde man direkt plocka en runda på T-sidan som slutade 2-1 till Team Liquid. Men när man bytte till CT-sidan kunde Team Liquid direkt vinna den första rundan och skaffa sig en ny matchboll. Ninjas in Pyjamas kunde därefter vinna en runda och hålla sig kvar i matchen men den sjätte övertidsrundan kunde Team Liquid vinna övertygande och avancera.

För Ninjas in Pyjamas väntar nu på söndag en sista avgörande bäst-av-tre matchserie mot ett ännu oklart motstånd. Vinner man så kvalificerar man sig för Blast Premier Fall Finals och förlorar man så blir det istället Blast Premier Showdown där man behöver tävla mot åtta andra europeiska lag för en sista plats i Fall Finals.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna