Fnatic plockar tillbaka “flusha” och “Golden”

Foto: twitter.com/FNATIC

Det blev två bekanta ansikten som fyller Fnatics tomma platser i spelartruppen. Robin “flusha” Rönnquist och Maikil “Golden” Selim återvänder till laget.

Robin “flusha” Rönnquist kommer närmast från spel i Cloud9 men har inte spelat professionell Counter-Strike sedan slutet av februari i år då han tog en paus efter sin moders bortgång. “flusha”, som är en legendar i den orangesvarta tröjan har vunnit tre Majors med laget och flera andra stora turneringar under sin tidigare sejour i Fnatic, som varade mellan 2013 och 2018.

Maikil “Golden” Selim ägs fortfarande av C9s organisation och lånas nu ut för resten av året till Fnatic. “Golden”s senaste turnering var Majorn i Berlin där han deltog med det andra stora svensklaget, Ninjas in Pyjamas. IGL:n ersatte Olof “olofmeister” Kajbjer i Fnatic 2017 efter att ha kommit fram i organisationens egna akademilag. Under “Golden”s förra tid i Fnatic var han med och vann IEM Katowice 2018 samt WESG 2017.

Fnatic gjorde debut med den nya laguppställningen i ECS Season 8 Europe tidigare ikväll och gjorde det genom att besegra franska Heretics med 2-0. Efter en jämn match på Dust2, som slutade 16-14, blev det något bekvämare på Mirage, där slutsiffrorna skrevs till 16-9. Fnatic spelar igen imorgon i veckoturneringens semifinal mot vinnaren av AVANGAR och Virtus.pro.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here