HemCS:GOfnatic besegrar NiP i Shanghai

fnatic besegrar NiP i Shanghai

Efter ett otroligt jämnt helsvenskt derby i StarSeries i-League Season 7 i Shanghai stod fnatic till slut som segrare över Ninjas in Pyjamas. Matchen slutade 2-1 och samtliga kartor avgjordes efter minst 30 rundor.

fnatic började starkt på NiPs kartval, Overpass. Efter att ha vunnit 11-4 på CT-sidan blev dock T-sidan tuffare. NiP stod för en imponerande upphämtning och vann första kartan med 16-14. 

fnatics val, Cache, såg ut att bli en repris av första kartan. fnatic inledde bäst och gick till pausvila med en 10-5-ledning. Ninjorna hämtade dock återigen upp underläget och kartan gick till övertid. Väl där var fnatic starkast och kunde stänga ner Cache med en 19-16 vinst.

På Mirage startade Ninjas in Pyjamas som CT och efter en förlorad pistolrunda och efterföljande två rundor stängde NiP ner bombplatserna och vann första halvan med 10-5. När de sedan vann den andra pistolrundan såg det onekligen bra ut för NiP men fnatic spelade stabilt och jobbade sig tillbaka. Mirage slutade 16-14 till fnatic som därmed vann matchserien med 2-1 och avancerade till 1-0-poolen. 

Övriga resultat från första dagen av StarSeries:

ENCE-Spirit 2-0
North-NRG 1-2
TYLOO-Renegades 0-2
FaZe-paiN 2-0
MIBR-Panda 2-0
NaVi-ViCi 1-2
BIG-Vitality 0-2

Nästa omgångs matcher blir därmed:

TYLOO-Panda
paiN-Spirit
NaVi-BIG
NiP-North

Renegades-MIBR
FaZe-ViCi
NRG-fnatic
ENCE-Vitality

Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier