HemCounter-StrikeNinjas in Pyjamas tar farväl av f0rest – Tim ”nawwk” Jonasson ersätter

Ninjas in Pyjamas tar farväl av f0rest – Tim ”nawwk” Jonasson ersätter

Under dagen meddelade Ninjas in Pyjamas att man tar farväl av sin trotjänare Patrik “f0rest” Lindberg. Han har spelat i organisationen sedan augusti 2012 och var den sista kvarvarande spelaren från det legendariska NiP-laget som dominerade CS:GO-scenen.

Alla som är bekanta med CS:GO-scenen känner till namnet “f0rest” och förknippar det med en legendarisk spelare som huserat i Ninjas in Pyjamas sedan 2012. Tillsammans med “GeT_RiGhT”, “Xizt”, “friberg” och “Fifflaren” dominerade man på CS:GO-scenen fram till 2014 då man hade en streak med 87 raka vinster.

Karriären är dock inte slut för Patrik “f0rest” Lindberg utan han kommer istället att återförenas med sina gamla lagkamrater under Dignitas flagga.

Tim “nawwk” Jonasson ersätter

Man ersätter med 22-årige Tim “nawwk” Jonasson som kommer från Team GamerLegion. Han blir den femte spelaren i den nya generation av Ninjas in Pyjamas.

Framåt kommer laget att bestå av Fredrik “REZ” Sterner, Jonas “Lekr0” Olofsson, Nicolas “Plopski” Gonzalez Zamora, Simon “twist” Eliasson, Tim “nawwk” Jonasson och de coachas av Björn “Threat” Pers.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier