HemCS:GOSpelare och lag har tjänat över 700 miljoner på stickers

Spelare och lag har tjänat över 700 miljoner på stickers

CS:GO fyller tio år den 21:e Augusti och Valve firar med att meddela att spelet haft fler spelare än någonsin och att man delat ut hundratals miljoner kronor till organisationer och spelare via försäljning av klistermärken i spelet.

I ett blogginlägg från Valve meddelar man att CS:GO är starkare än någonsin och att spelet har över 20 miljoner unika månatliga spelare och rekord i antal tittare för Major-turneringar (2.7 miljoner samtida).

Ändå sedan EMS One Katowice 2014 har man tagit fram och sålt klistermärken som spelare kan addera till sina vapen i spelet. Intäkterna från försäljningen har delats med organisationer och spelare.

Under det senaste året har man delat med sig av över 700 miljoner kronor från försäljningen av klistermärken. En galen siffra som också påvisar hur ekonomiskt viktigt det är för spelare och lag att kvalificera sig för Major-turneringarna.

Som vi rapporterat om tidigare kan man nu också spela den ikoniska 1.6-kartan Tuscan i alla game modes i CS:GO.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna