HemCounter-StrikeCS:GO - Operation Shattered Web

CS:GO – Operation Shattered Web

Valve släpper nu Operation Shattered Web till CS:GO. Nya karaktärsmodeller, kartor, uppdrag samt balansering av spelet att dyka ner i för CS:GO-fansen. Operation Shattered Web innehåller också den första kvinnliga spelbara karaktären i spelet.

Operation Shattered Web innehåller en rad olika uppdateringar och spelare kan få tillgång till dessa genom att köpa ett Operation Pass. Uppdateringen har varit ute sen 18 november och överraskade CS:GO fansen när den plötsligt dök upp.

Spelare kommer att kunna köra nya utmaningar varje vecka i någon av spelets match making game modes där man kan spela till sig nya belöningar i form av utseenden, vapen, knivar m.m.

Ett exempel på en veckoutmaning är att man skall få ett visst antal kills med ett specifikt vapen på en specifik karta. Eller att man skall hämta ett visst item i en specifik zon X antal gånger.

Special Agent Ava

En av de nya karaktärsmodellerna är Special Agent Ava som är den första kvinnliga modellen i spelet. Tillsammans med en rad andra manliga modeller kan man låsa upp nya skins att spela som både på T- och CT-sidan.

Nedan hittar du en bild på Special Agent Ava som man kommer att kunna spela som.

Operation Shattered Web innehåller mängder av uppdateringar och bästa sättet för att se allt nytt är att besöka http://counter-strike.net/shatteredweb.

Special Agent Ava. Bild: Valve.
Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier