HemCounter-StrikeBästa CS:GO launch options för maxad FPS 2022

Bästa CS:GO launch options för maxad FPS 2022

Vi guidar dig till de bästa CS:GO launch options som ger dig maxad FPS. Följ vår guide så får du reda på vilka CS:GO start commands/startalternativ som vi rekommenderar att du testar om du vill öka din FPS in-game.

Att maxa sina prestationer i ett spel som Counter-Strike handlar inte bara om att vara vassast med aimet. Genom att optimera hur ditt spel körs kan du förbättra dina egna prestationer och göra det möjligt för dig att nå nya höjder.

Bästa CS:GO launch options:

-novid -tickrate 128 -high -threads 4 +fps_max 0 +cl_showfps 1 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128

Kopiera och klistra in i ditt CS:GO.

-threads styr hur många kärnor som spelet ska ha tillgång till. Denna siffra bör matchas med så många kärnor som din dator har. Mest troligt är att du har en fyrkärnig processor men om du har mer eller mindre bör du justera denna siffran t.ex. 2 eller 8.

Inställningarna som fungerar bäst kan skilja sig från person till person men detta är de inställningar som vi rekommenderar för de flesta. Många som testar detta upplever en kraftigt ökad FPS in-game och generell ökad prestation.

Så ändrar du dina CS:GO launch options

Nedan följer en guide för exakt hur du skall klicka för att ändra dina launch options för att maximera din FPS:

1. Högerklicka på CS:GO i Steam, välj “Properties”.

CSGO Launch Properties
Välj “Properties”

2. Klicka därefter på “Set launch options” i rutan som kommer upp.

CSGO Set Launch Options
Klicka på “Set launch options”

3. Klistra in dina settings som du kopierat från tidigare i detta inlägg.

Launch options
Klistra in dina Launch options

4. Tryck på “OK” och starta CS:GO och testa dina nya inställningar. Olika inställningar kan vara mest optimala för olika datorer men detta fungerar för de flesta.

Lycka till med dina nya inställningar och de fina statsen du nu kommer att ha på scoreboarden. Om du testar detta och upplever en förbättrad FPS så berätta gärna det nedan i kommentarsfältet för att hjälpa andra spelare att hitta rätt inställningar.

Läs också:

Ordlista – CS:GO Launch Options

-console

Startar konsolen så fort spelet startas, detta kan vara bra för att se så att alla dina options har laddats in när du startar spelet.

-novid

Tar bort så att Valve’s egna intro inte spelas när du startar spelet. Rekommenderas då spelet startar snabbare och du slipper klicka dig förbi introt.

-high

Ger spelet hög prioritet hos din processor vilket gör att saker som ligger och kör i bakgrunden inte segar ner ditt spel.

-threads (siffra)

Anger hur många kärnor som din skall använda när spelet körs. Det rekommenderas att siffran efter kommandot matchar totala antalet kärnor din processor har. Om din processor är fyrkärnig så skriver du -threads 4.

-tickrate (siffra)

Anger hur ofta en server skall skicka statusuppdateringar till dig. De flesta matchmaking-servrarna ligger på tickrate 64 men om du hostar en lokal server kan du öka detta till 128 vilket ger bättre prestanda.

-fullscreen / -windowed / -noborder

Bestämmer huruvida du vill starta spelet med antingen fullscreen, windowed mode eller noborder mode. Detta är oftast en personlig preferens vad man kör med.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

11 KOMMENTARER

 1. Känns som att spelet flyter bättre efter dessa launch options. Men om jag förstår det rätt så behöver man inte ändra tickrate så länge man inte typ lanar och kör lokal host?

 2. Detta förbättra min csgo så mycket så att datorn blev snabbare än min tv skärm! Vsync problem engaged!!!

 3. Jag spelar på IMAC OS X EL CAPITAN (10.11.6)
  Har alltid haft dålig FPS och ping. Provade inställningarna ovan men funkade inte.
  har försökt att kolla på Youtube klipp och har fixat alla settings som dom beskriver.

  Men det måste finnas nånting som jag kan fixa utöver dessa inställningar.

  SNÄLLA HJÄLP MIG

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier