CS:GO Launch Options FPS

Bästa CS:GO launch options för maxad FPS

Vi guidar dig till de bästa CS:GO launch options som ger dig maxad FPS. Följ vår guide så får du reda på vilka CS:GO start commands/startalternativ som vi rekommenderar att du testar om du vill öka din FPS in-game.

Att maxa sina prestationer i ett spel som Counter-Strike handlar inte bara om att vara vassast med aimet. Genom att optimera hur ditt spel körs kan du förbättra dina egna prestationer och göra det möjligt för dig att nå nya höjder.

Bästa CS:GO launch options:

-novid -tickrate 128 -high -threads 4 +fps_max 0 +cl_showfps 1 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128

Kopiera och klistra in i ditt CS:GO.

-threads styr hur många kärnor som spelet ska ha tillgång till. Denna siffra bör matchas med så många kärnor som din dator har. Mest troligt är att du har en fyrkärnig processor men om du har mer eller mindre bör du justera denna siffran t.ex. 2 eller 8.

Inställningarna som fungerar bäst kan skilja sig från person till person men detta är de inställningar som vi rekommenderar för de flesta. Många som testar detta upplever en kraftigt ökad FPS in-game och generell ökad prestation.

Så ändrar du dina CS:GO launch options

Nedan följer en guide för exakt hur du skall klicka för att ändra dina launch options för att maximera din FPS:

1. Högerklicka på CS:GO i Steam, välj “Properties”.

CSGO Launch Properties
Välj “Properties”

2. Klicka därefter på “Set launch options” i rutan som kommer upp.

CSGO Set Launch Options
Klicka på “Set launch options”

3. Klistra in dina settings som du kopierat från tidigare i detta inlägg.

Launch options
Klistra in dina Launch options

4. Tryck på “OK” och starta CS:GO och testa dina nya inställningar. Olika inställningar kan vara mest optimala för olika datorer men detta fungerar för de flesta.

Lycka till med dina nya inställningar och de fina statsen du nu kommer att ha på scoreboarden. Om du testar detta och upplever en förbättrad FPS så berätta gärna det nedan i kommentarsfältet för att hjälpa andra spelare att hitta rätt inställningar.

Missa nu heller inte att följa de senaste nyheterna från Esportare.se

Lämna en kommentar