HemCS:GOFörsta Counter-Strike 2-majorn spelas i Köpenhamn 2024

Första Counter-Strike 2-majorn spelas i Köpenhamn 2024

Nu står det klart var och när den första majorn för CS2 kommer att spelas. Det blir grannlandet Danmark som kommer att stå som värd och PGL som håller i produktionen. Majorn spelas i Köpenhamn och Royal Arena under det första kvartalet av 2024.

Valve har bekräftat Counter-Strike 2 och vilka uppdateringar det nya spelet kommer att innebära. Nu har man även bekräftat att Köpenhamn blir spelplatsen för den första majorturneringen i CS2.

Mellan den 17-31:e Mars 2024 kommer den första majorn att spelas i Köpenhamn och Royal Arena. Prispotten blir en saftig sådan och totalt tävlar lagen om 13 miljoner kronor med dagens växlingskurs.

I och med att man bekräftat CS2 och den första majorn har man även meddelat att Paris Major som spelas nu i Maj blir den sista majorturneringen för CS:GO. Spelet har nyligen också slagit rekord i hur många som spelar Counter-Strike.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier