HemCS:GOBjörn "THREAT" Pers lämnar Ninjas in Pyjamas

Björn ”THREAT” Pers lämnar Ninjas in Pyjamas

Efter sex år i organisationen meddelar nu Björn ”THREAT” Pers att han lämnar Ninjas in Pyjamas för nya äventyr. Det är inte klart var han ska ta vägen men han säger själv att han vill jobba närmre och ha större påverkan på ett lag.

Efter många år av förändringar i organisationen och CS-lineupen har Björn ”THREAT” Pers varit en konstant i Ninjas in Pyjamas de senaste sex åren. Han började hos Ninjas in Pyjamas 2016 och gick direkt in som huvudcoach för laget. Efter totalt sex år i organisationen, ett antal olika roller och ett år som teknisk direktör lämnar Björn Pers Ninjas in Pyjamas.

På Twitter kommenterar Björn själv att beslutet kommer med en del vemod men att han ser fram emot nya äventyr där han vill jobbar närmare ett CS-lag än vad han gjort senaste tiden.

Ninjas in Pyjamas och lagkamrater tackar Björn för sina insatser i Ninjas in Pyjamas och önskar honom lycka till framåt. Hos Ninjas in Pyjamas var Björn Pers med och vann IEM Oakland 2017, Dreamhack Masters Malmö 2016 och IEM Fall 2021.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna