HemCounter-StrikeTilde "7licious" Byström lämnar Evil Geniuses – letar nu efter nytt lag

Tilde ”7licious” Byström lämnar Evil Geniuses – letar nu efter nytt lag

Tilde ”7licious” Byström, en av Sveriges största Counter-Strike-stjärnor, är nu mera en free agent. Den 23-årige svensken lämnar USA och Evil Geniuses för att utforska nya möjligheter. 

Det var i Mars 2023 som Tilde Byström, den svenska CS-stjärnan och lagkaptenen för svenska landslaget i Counter-Strike, meddelade att satsningen gick vidare till Evil Geniuses med en medföljande USA-flytt.

Men nu knappt nio månader senare meddelar spelaren och organisationen att Tilde har fått tillåtelse av Evil Geniuses att leta efter nya möjligheter.

Tilde Byström hyllas av coachen

23-åringen som har representerat Copenhagen Flames, Ninjas in Pyjamas och Evil Geniuses skriver på X att Counter-Strike fortsatt är hennes liv och att satsningen fortsätter. Hon är öppen för en roll som rifler men har även erfarenhet som in-game leader.

EG-coachen Joseph Lima skrev i samband med beskedet en hyllningstext till den svenske stjärnan:

 

Drömmen om en svensk superfemma

Det är inte bara Tilde Byström som letar efter nya möjligheter utan även Julia Kiran och Zainab Turkie är klubblösa efter att G2 släppt sitt damlag i CS. Timingen är nu perfekt för att få ihop en svensk drömfemma med de tre stjärnorna i spetsen. Frågan är om något lag tar chansen att plocka in samtliga spelare på en gång.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna