HemCounter-StrikeStora förändringar i Ninjas in Pyjamas – bänkar svenske coachen och tre...

Stora förändringar i Ninjas in Pyjamas – bänkar svenske coachen och tre spelare

Ninjas in Pyjamas gör återigen stora förändringar i sitt Counter-Strike lag. Detta efter fiaskot i senaste majorkvalet. Man väljer nu att sparka CS-lagets coach, analytiker och tre spelare. Man kommer tillfälligt att fylla platserna i laget med tre Young Ninjas-spelare och Björn ”Threat” Pers kliver temporärt tillbaka som coach.

Ninjas in Pyjamas har skickat ut ett pressmedelande där man återigen aviserar stora förändringar i sitt Counter-Strike lag. Man motiverar ändringarna med att om det finns ”bad vibes” i laget så fungerar inte samarbetet i några aspekter av träningen och matcherna.

För att lösa lagets problem gör man nu stora förändringar för att få en fräsch start. Lagets coach Daniel ”djL” Narancic och analytikern Thomas ”haste” Dyrensborg får lämna laget. Man bänkar även spelarna Kristian ”k0nfig” Wienecke, Patrick ”es3tag” Hansen och Daniil ”headtr1ck” Valitov.

Kvar i laget blir Fredrik ”REZ” Sterner och Alejandro ”Alex” Masanet som tillfälligt kommer att få hjälp av Young Ninjas-spelarna Max ”maxster” Jansson, Leo ”Silence” Ingvarsson and Maoz ”BluePho3nix” Paz.

De kommande månaderna beskriver Ninjas i Pyjamas som intressanta där man anser sig ha en bättre bild över Counter-Strike 2 och har en stark finansiell position för att bygga ett nytt lag.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna