HemCounter-StrikeG2 släpper CS-laget Oya – svenska stjärnorna Julia juliano" Kiran och Zainab...

G2 släpper CS-laget Oya – svenska stjärnorna Julia juliano” Kiran och Zainab ”zAAz” Turkie lämnar organisationen

Organisationen G2 lämnar ESL Impact-initiativet och släpper därmed även sitt damlag Oya. Samtliga spelare är nu free agents och fria att söka sig till andra organisationer. De svenska CS-stjärnorna Julia ”juliano” Kiran och Zainab ”zAAz” Turkie påverkas och letar nu nya utmaningar.

Det händer mycket på damscenen i Counter-Strike just nu för svensk del. Förutom att Tilde Byström lämnat Evil Geniuses så meddelas nu också att organisationen G2 släpper sitt damlag.

Laget Oya som sedan mars i år har representerats av två av sveriges mest meriterade spelare Julia Kiran och Zainab Turkie lämnar nu ESL Impact-initiativet och damscenen.

Men det svenska radarparet, som har hållit ihop under en lång tid, meddelar båda att de kommer att satsa vidare på Counter-Strike och letar nu efter en ny organisation.

 

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna