HemCounter-StrikeAlliance storsatsar med nytt CS2-lag – Här är lineupen

Alliance storsatsar med nytt CS2-lag – Här är lineupen

Det har länge spekulerats kring att den svenska esportorganisationen Alliance ska kliva in på Counter-Strike scenen. Vi kan sluta att spekulera för Alliance meddelar nu att man gjort klart med en ny svensk lineup till sin CS2-satsning.

Alliance skriver i ett pressmeddelande att man under en längre period har haft koll på FPS-genren och dess esportscen för att hitta rätt tid att kliva in. I och med lanseringen av nya Counter-Strike 2 så har den tiden kommit.

Daniel Pani Aicardi blir lagets manager och kommenterar att Alliance kliv in på Counter-Strike 2 scenen är en del av en större satsning för att ta tillbaka den svenska esporten till sina glansdagar. Han säger också att man även kommer att göra en satsning på ungdomssidan för att få fram talanger till laget. Det övergripande målet är att Alliance ska tävla på en global nivå men att det första kortsiktiga målet blir lokala tävlingar.

Lineupen som ska ta Alliance ut i Counter-Strikes värld leds av Jonathan ”b0denmaster” Bodenmalm som blir lagets kapten och AWP:are. In-game lead kommer dock Robin ”robiin” Sjögren att stå för och lagets tre resterande medlemmar är Niclas ”PlesseN” Plessen, Arvid ”avid” Åberg och Simon ”twist” Eliasson.

Laget spelar sin första turnering redan i helgen då man ställer upp i MEO XL GAMES, PORTIMÃO 2023.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna